Rabu, 24 Oktober 2012

Segmen Jom Up Follower Sampai 1000 ++

holla kawan-kawan yatie yang comel lottey tu .. hik hokk .. eh mana datng bunyi keldai tu ?? hahaha abaikan je la .. anda sihat ?? jika sihat bagus la sebab awak boleh join segmen nie .. kalau tak sihat macam mana nak join kannn sayangg .. weeeeee ..

okey la yatie tak nak mengarut panjang berjela kan nanti ada orang marah .. eh ada ke ?? hahaha mesti ada la .. 
nampak tak banner tu .. ouchhh very awesome la IBU .... ada gambar family lak dekat situ very sweet la .. nak join tak ??? cakap la nak nanti yati bagi gula-gula yeahhhh hahaha ..
nak join klik je banner yang awesome tu .. taw .. faham anak-anak ku hahaha
apa tunggu lagii !!! jom kita joinnn .... SELAMAT BERSEGMEN !!!!

13 ulasan:

  1. Hi! Datang dari segmen yang sama . DOne follow kak yati . Jom visit tisya balik ! http://blognitisyapunya.blogspot.com/2012/10/jom-up-follower-sampai-1000.html

    BalasPadam
  2. as salam,

    dr segmen sama.

    http://my-adam.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-up-follower-sampai-1000.html

    ha.... tambah lagi sorang follower. Memang boleh la 1000++ :)

    BalasPadam
  3. Salam, I Follow!

    http://fandyz-blog.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-up-follower-sampai-1000.html

    BalasPadam
  4. Salam dear.. time kasih join segmen ibu..harini baru ibu dpt berblogwalking n follow dan 'like' kamu.. senarai terbaru dah di upadte.. selamat bw n follow memfollow ye (^__^)

    BalasPadam
  5. selamat pagi..husna dari segmen yg sama..jom terjah..
    boleh follow sekali..=)
    http://husnazahidi.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-up-follower-sampai-1000.html

    dan husna dah follow sini..=D

    BalasPadam
  6. Datang dari segmen sama. Dah follow sini. Sudikanlah diri follow kita balik ye :)
    http://meroyanz.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-up-follower-sampai-1000.html

    BalasPadam
  7. follow sini dri segmen yang sama :)
    http://farra-izzaty.blogspot.com

    BalasPadam

  8. E'RAZ DATANG MELALUI SEGMEN : Jom UP Follower Sampai 1000++

    http://www.erazfadli.com/2012/10/segmen-jom-up-follower-sampai-1000.html

    BalasPadam
  9. fairus done foLLow sini sambiL bw...jemput singgah bLog fairus
    http://nurfairusabubakar.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-up-follower-sampai-1000.html

    BalasPadam
  10. linee dh follow...follow la balik..http://linee-neenee.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-up-follower-sampai-1000.html

    BalasPadam
  11. Salam ukhwah.
    Dari segmen sama..

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-up-follower-sampai-1000.html

    BalasPadam
  12. yanaa dtg dari segmen yg same ! Dah follow :) Hrp follow balek ye.
    http://missyanaa.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-up-follower-sampai-1000.html

    BalasPadam
  13. Salam ziarah. Ramai yg suka joint GA ya.

    Semua di jemput joint juga ya Giveaway akak, boleh lihat di http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

    Insya Allah berpeluang memenangi serbuk cheese yg seenak sos cheezy wedge KFC

    BalasPadam