Khamis, 13 September 2012

Aku Ada Pancaindera Ke Enam Ke ? ^_^

Salam jumaat semua …
Eh korang hari nie aku nak cerita tentang mata aku ..
Kenapa dengan mata aku ??
Adakah mata aku besar ?? yeahhh betul ..
Hehe
Adakah mata aku juling ?? oooohhhhh noooo !!
Hahaha
Actually kan .. eh kalau aku cakap conform korang tak percaya kan ..
Tapi tak pa aku nak story jugak hehehe
Macam nie taw .. kadang-kadang kan mata aku nie boleh melihat benda
Yang orang tak boleh nampak ..
Kenapa tak percaya ke ??
Hahaha
Bila aku citer benda macam nie pada orang kan , orang akan cakap
“wahhh ! hebat seyhh kau ley nampak antoo”
Kekadang aku jawab je
“ho .. ho .. ho .. hotakk kau”
Eh ingat aku suka ke dapat tengok benda tu ..
First time aku dapat tengok aku rasa nak je pejam mata 24 hours ..
Tak nak buka .. takutt beb ..
Aku ingat lagi kali pertama aku bersua muka dengan benda nie ..
Eh ayat tu *bersua muka* hahaha dah macam pergi dating jekk kann
Aku nampak perempuan bermabut panjang , pakai baju warna putih
Lalu dekat pintu bilik tapi tak pandang aku pun ..
See dye segan kott sebab aku lebih comel dari dia ..
Hahaha over perasan kejap hihi ..
Then aku pernah nampak makhluk seperti toyol dalam bilik aku ..
Kalau tak silap “dye” berbulu macam monyet , mata merah then pendek macam
Budak umur setahun .. makhluk tu melompat-lompat seolah-olah macam
Minta tolong ..
Tapi masa tu aku budak lagi aku tak tahu apa-apa
Rasa takut pun tak pernah wujud
Tapi semakin aku dewasa banyak kali jugak la aku dapat
Tengok benda-benda macam nie ..
Lama-lama aku dah biasa ..
Bagi aku dah tak da apa rasa ..
Bukan nak berlagak atau riak Cuma nak cakap
Budak kecik selalu takut hantu kann ..
Bagi aku la kalau kite tak kacau dia , dia tak kan kacau kita ..
Bukan budak je orang dewasa pun selalu takutt kan ..
Hahaha macam aku mula-mula dulu la
Lama-lama dah biasa ..

2 ulasan:

  1. wahhhhhhhhhhhhhh hebat!! akak baru nampak pocong malam tadi :p

    BalasPadam
  2. haha .. cnform akk demam ary nie kan :P

    BalasPadam