Khamis, 13 September 2012

ashadi mencari top fans surfexchangeclicks.com

Hye awak … mai sat nak kongsi something yang agak menarik nie
Cepat tengok tajuk tu ..
Ha dah baca ??
Mesti pelik kan .. apa benda alah kan ..
Okey meh aku terangkan apa yang aku tahu ..
ha macam nie .. tadi pagi aku buka blog nie .. tengok bahagian shout box
then ada abang kacak nie cakap aku di tag dalam entry dia ..
aku pun terkejut kot .. apakah benda tu -,- ..
then aku klik entry yang dia cakap tu
aku baca la sikit .. eh macam best la ..
aku pun join la benda tu ..
agak best la sebab aku suka dengar coin-coin nie hahaha
so aku join la ..
kalau korang nak tahu kan ..
meh sini join macam aku ..
best woo tak rugi seyhh ..
klik logo nie .. eh mana logo nye kan .. haha jap-jap
ha tu dia 
kalau tak pun korang klik link nie then baca sampai faham
tahu !! hahaha



2 ulasan:

  1. terbaekk... nice entry

    terima kasih kerana join segmen saye yang sempoi ni :D

    BalasPadam